Voleu dir….? Oi tant! Tots a fer política!

Davant d’alguns comentaris qüestionant la nostra decisió de voler governar el país, hem respòs intentant transmetre com ho veiem nosaltres. Eus ací una de les respostes.
Hola Artie.
Gràcies per expressar-te.
Aquest és el gran èxit dels qui ens governen: fer-nos creure que els ciutadans no ens correspon entrar a governar. I quan algú ho intenta són els mateixos ciutadans que el critiquen (perquè que ens critiqui algún dels poc més de 200.000 militants de partits que hi ha a Catalunya encara ho entenem, però que ens critiqui a priori algú dels 6.800.000 restants, quan creiem que tot el que hem fet ha estat coherent i en defensa dels nostre país i la seva gent, ens costa d’entendre. En aquest sentit ens va agradar un vídeo del Youtube (el país de los ratones).
Quan has escrit aquest texte, ets conscient que feies política? Tots aquells qui ens preocupem pel funcionament del país, pel bé públic, fem política. No ens espanti la paraula. Necessitem que tots els ciutadans ens posem a fer política per què hem de fer rutllar el país. El que no funciona són els partits, que és ben diferent!
Mai vam dir que no optaríem a governar, al contrari, SEMPRE ho vam dir. “President, fins a l’abril li donem confiança”-vam avisar directament al Molt Honorable, màxim representant del nostre poble i ho vam dir a cada acte, a cada poble que hem estat. I som gent de paraula. I el país (amb un de cada cinc nens ens situació de pobresa) ens exigeix decisió.
Crec com dius tu que els partits que tenim no ens engresquen (per dir-ho suau). Què proposes que fem? Quan un governant té els mitjans, les lleis, el 80% del suport de la població per fer quelcom i no ho fa, com actuem? En una entitat (tu que parles d’associacions), si la junta no fa cas del que aprova l’assemblea, què es fa? Es canvia la junta! Oi? Doncs el país funciona igual!
Si els partits que hi ha no estan a l’alçada, (com també dius tu, i no ho estan quan TOTS ens estafen aquests dies un cop més parlant de Pacte Fiscal, quan no són capaços de defensar la bírria d’estatut vigent! Si ja tenen una llei aprovada pels Catalans!  Tampoc no ho estan quan cap ha estat capaç de pagar els impostos a Catalunya com hem fet nosaltres i com diu la nostra llei. Quan no són capaços d’aturar aquesta estafa bancària que es fa més grossa dia rere dia) què proposes que fem? Quina alternativa ens dónes millor que crear un “xxxxx” (ja veurem què acabarà sent), no tan sols que no divideixi sinò que engresqui a aquest 50% de població que no creu en els partits actuals (ens referim als que no voten). No parlem d’independentistes, ni dretes, ni esquerres… Parlem de quelcom nou. Aprofitant l’expressió d’en JM Puyal, volem fer un grup que representi tots els “Català de l’Any” !, gent normal, com deus ser tú i com som nosaltres que lluitem per tirar endavant el dia a dia.
Quan parles del futur, lamentem que pensis això de nosaltres. Podem no reeixir, això si, ho sabem, tot i que mai ho contemplem (el fracàs no és una opció, és quelcom que a vegades passa, però d’entrada mai és una opció). Nosaltres NO ens vendrem, NO ens estancarem. En què et bases per decidir com ens comportarem? Has vist mai un polític amb el nostre currículum? No valorarem si és millor o pitjor (ens atreviríem a dir que possiblement en coneixements la majoria d’ells ens superen, però igualment també ens atrevim a dir que amb honestedat, fermesa, respecte… vaja, en valors, la gran majoria demostren ser a anys llum). El que no hi ha dubte és que tenim un currículum diferent i per tant et demanem que no ens posis al mateix sac i no ens jutgis abans d’hora.
Ja coneixes la nostra, restem pendents d’escoltar la teva proposta de govern davant la incompetència dels nostres dirigents a què fas referència (“ningú creu ja en la política”- dius tu) i que entenem no desitges que es perpetuï.

Perdona per l’extensió,
Gràcies i endavant!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *