URIEL BERTRAN, LA TRAMA DELS PEATGES

Bravo Uriel!

Aquest passat divendres l’Uriel va parlar clar, amb correcció, amb respecte, i alhora amb la contundència que el missatge requeria. I ho va fer al Parlament que és on correspon parlar a un Parlamentari com ell. Uriel, felicitats!
La Maria i l’Andreu portem sis mesos tombant per Catalunya.
Si hi ha una cosa que hem notat pràcticament en la totalitat de la gent amb qui hem tingut l’oportunitat de conversar ha estat el seu desencís pels polítics actuals. No per uns en concret, ni per un partit determinat. En general.
Perquè hi regna l’ambigüetat, la hipocresia, la mentida, la corrupció,… Els uns per ser-ne partíceps i la resta, que possiblement són la majoria, per ser-ne còmplices no denunciant el que és una vergonya. Això els converteix automàticament en mediocres, pel senzill fet de callar.
Bé, l’Uriel, va parlar, i va parlar clar. Va posar sobre la taula el que possiblement és el gran entrebanc del nostre país en aquests moments: el MH Artur Mas, ell i els qui representa, els nostres governants, els nostres negociadors, estàn més que atrapats, econòmicament i, sembla ser, que també judicialment. Va lligar ABERTIS, amb CIU, amb SALVADOR ALEMANY, amb LA CAIXA, amb MIQUEL ROCA, amb el PALAU DE LA MÚSICA  i les FUNDACIONS respectives que sovint fan d’enllaç de tot plegat.
Davant de la denúncia de l’Uriel, creiem que el govern de CIU pot fer dues coses: o bé desmentir-ho o bé dimitir. I si no ho fa el govern, ho haurien de començar a fer tots aquells qui no volen ser còmplices d’aquesta TRAMA.

Gràcies Uriel, aquesta actuació és digne d’un polític català.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *