Una pedra a la sabata.

Com sabeu, des que ara fa dos anys i mig vam engegar Diem Prou, sempre hem seguit endavant per dos motius: perquè notem el caliu de la gent i perquè tenim la sensació que el que fem té sentit i futur. Ara però ha arribat l’hora de desfer-nos de la censura que han practicat els mitjans públics amb nosaltres aquests darrers dos anys per què, com una pedra a la sabata, si no ho solucionem al final ens farà llaga i ens privarà de fer el cim.

Amb Diemprou vam constatar que hi ha una gran part de la població que no està d’acord en com s’estan fent les coses des de l’administració (encapçalada pel govern de la Generalitat). Calia preparar, aprofitant tots els marges que ens proporciona l’actual marc democràtic, una eina política ferma, sensata, que d’una banda toqués de peus a terra en el pla d’acció i fos planera en les maneres, però de l’altra fos el màxim radical en el fons, convençuts que això darrer és el que cal canviar: corrupció zero, transparència, professionalitat, justícia (de veritat), igualtat de tracte home-dona…

Un grup de persones, ara per ara encapçalat per mi, hem treballat des de juny del 2012 en configurar aquesta eina. Hi hem dedicat un temps i uns diners que hem tret de les nostres aficions, feina i encara que en la mínima mesura possible, també de la família.

Ara, amb la línia de Catalunya Més definida, i contrastada en diferents reunions arreu del territori, ha arribat el moment de donar-ho a conèixer a tots els catalans. Per a desenvolupar el projecte ens cal l’aprovació de la població.

No se’ns acut millor manera que utilitzar Catalunya Ràdio i TV3, mitjans públics que els ciutadans hem creat per a informar-nos, entre d’altres coses, d’allò que fem els catalans. Bé, doncs, ara per ara no ens han donat l’opció.

Tenim claríssims els nostres deures però també tenim igual o més clars els nostres drets, i entre aquests i com a principal hi ha la llibertat d’expressió.

Ja hem dit al principi que la nostra opció passa per un fer moderat, planer, però radical al màxim en el fons. Creiem que no podem deixar passar un acte de censura com el que es va produir de forma escandalosa l’agost del 2012 i que s’ha mantingut fins avui, perquè el silenci dels ciutadans davant d’aquestes “petites” injustícies, són com una pedra a la sabata que esguerra el plaer de l’excursió.

Comptem amb vosaltres!

Podeu trobar més informació sobre el projecte a www.catalunyamés.cat i sobre la censura a l’enllaç següent:

http://www.catalunyames.cat/ca/la-nostra-opinio/andreu-bartolome/seguim-treballant

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *