Tres anys d’una decisió ferma en defensa del nostre Parlament.

El novembre del 2011 la Maria i l’Andreu  davant la presa de pèl dels nostres polítics d’una banda i de com això afectava al benestar de la nostra societat de l’altra vam decidir començar a aplicar de fet allò que consideràvem primordial per afrontar els reptes que com a país se’ns presentaven: la hisenda catalana.

Tres anys després, seguim lluitant perquè els nostres impostos es quedin al nostre país, fent-los arribar directament allà on creiem que poden fer més servei per a aquells qui, en el més gran dels silencis, són els perdedors d’aquesta mediocritat de govern que tenim.

Aquest trimestre hem repartit els impostos a l’escola Marià Fortuny de Reus, a la Fundació Vicky Bernadet i una petita part a l’equip sènior de Futbol Sala del FCPriorat Nord que un grup de joves han arrencat sense cap ajut ni econòmic ni administratiu.

Ens dol veure que aquells qui el 2010 tots teníem clar que havíem de substituir, són els qui continuen portant el timó del país, reconduint amb destresa la pressió social i portant-la cap al terreny que els interessa. Jugant al joc d’estratègia de partits, oblidant el constant empobriment del país.

Hem de reaccionar!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *