Suport econòmic

La Maria i l’Andreu, amb una empresa familiar petita, no disposem de recursos suficients per assumir la campanya que volem fer per arribar a tothom i donar a conèixer la decisió.

El suport econòmic que pugueu fer anirà destinat a la promoció de la decisió. Una promoció neta, sense interferències, transparent i directa. Tal com estem actuant des que vam començar.

Per qüestió de transparència, els moviments de despesa detallada i els d’ingrés (anònim) amb extractes del mateix Banc seran supervisats per algunes de les associacions (que així ho vulguin fer) que treballen per la independència.

Podeu fer l’ingrés a:

NCC: 0081 – 0087 – 50 – 0001395250 del Banc de Sabadell.

IBAN: ES6100810087500001395250

7 comentaris a l'entrada: Suport econòmic

 1. Ferran Merino diu:

  Endavant, manteniu.se forts. Us enviaré 50 € de suport

 2. Enric Bertran diu:

  Podeu donar el numero IBAN? Cal aquest numero per fer transferencies desde l’estranger…
  Si aconseguim que 1000 catalans es comprometin a donar 100 euros a l’any -menys de 10 al mes!-, a un moment que vagi be a cada individu com despres de una paga doble…tindriem financament assegurat… caldria es clar assegurar total transparencia de que es fa amb els fons… Endavant! De que tenim por?

  • Enric Bertran diu:

   Tambe cal el numero swift i la adressa del banc per fer transferencies desde l’estranger… amb el IBAN sol no n’hi ha prou.

 3. Jaume Padrés diu:

  Des del Pla l’Estany estem agraïts per la vostra campanya, per la vostra dedicació i també pel fet que us desplaceu arreu de Catalunya explicant la vostra proposta, pagant vosaltres les despeses.
  Es veu ben bé que sou catalans i que esteu acostumats a pagar…

  Us enviem una petita col·laboració.
  Sempre endavant!

  • Andreu diu:

   gràcies! Des de la petitesa de la nostra posició però molt segurs de ser propietaris d’1/7000000 part d’aquest país i que això ens dóna el dret de fer el que creiem pot ser més útil per fer-lo avançar.

 4. Montse Claveria Quintillà diu:

  No m’agrada… carregar-se ara a l’ANC i muntar coses al marge, no m’agrada. Hem d’anar tots a una i l’ANC és el moviment que més ha arrossegat adhesions. Cal sumar, SUMAR, sense protagonismes de la CUP, de SI , d’ERC, CDC… sempre la mateixa història, em desanima.

  • Andreu diu:

   Hola Montse,
   No anem contra res, només diem el que pensem i ens basem amb fets i no paraules. Podem equivocar-nos, com també pot equivocar-se qualsevol que fa quelcom per tirar endavant el nostre país. Però nosaltres, no hem endarrerit ni un termini del que hem dit que faríem, a diferència de l’ANC, i pensem que els catalans estem tips de veure que no es compleixen els terminis mentre anem perdent drets, euros i benestar social. Segons l’ANC (als seus Estatuts fundacionals) el referèndum (que no consulta!) s’havia de fer com a molt tard el mes de juny passat. Això és un fet, no és anar contra res, és constatar una realitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *