Sortida de cavall i parada de ruc.

Sí, aquell President que parlava clar i que plantava cara a Madrid, s’ha esvaït en pocs dies.
Encara no fa dues setmanes en aquest mateix bloc felicitàvem el nostre President per la seva intervenció a Madrid. Ho féiem perquè ho sentíem. Ja dos dies després, i des de la reflexió, alertàvem del risc d’estar vivint una nova etapa d’enganyifa general. Fins a quin punt, CIU estava fent un gir i realment es posava de part dels ciutadans de Catalunya?
Avui ja no en tenim dubtes. CIU ens la torna a jugar. Sembla que en els propers quatre anys, el seu objectiu és aconseguir el permís de Madrid per fer un referèndum. QUATRE ANYS!!! I, el més greu, pel que fa a l’economia i el posar en marxa immediatament la hisenda pròpia, que és el que en aquests moments preocupa a la majoria de la població, de moment res de res!
Hem caigut de quatre potes en l’actuació, el teatre, de CIU. Són uns veritables artistes! Però subestimen la població. Ens subestimen!

D’entrada, la Maria i l’Andreu, aquest trimestre, veient que el Govern no compleix amb la voluntat dels catalans i conseqüents a la nostra decisió presa el novembre del 2011, seguirem pagant els impostos a Catalunya, però veient que els dos primers trimestres, aquests han estat transferits i TIPS que els impostos fruit del nostre esforç del treball diari (de la Maria i l’Andreu però també de tots els treballadors que empenyen la nostra empresa) no serveixin per a la nostra Sanitat, Educació, Serveis Socials…, en aquesta ocasió ingressarem directament l’IVA al nostre Ajuntament, amb la voluntat d’ajudar a engegar, per exemple, la llar d’infans que està pendent d’inaugurar per falta de finançament.
D’altra banda, i havent-ho fet ja en dues ocasions, aquest trimestre ja no informarem el Govern Espanyol de la nostra voluntat de complir amb la llei aprovada al nostre Parlament.
Sí que informarem l’ATC explicant on hem ingressat els nostres impostos i per quin motiu ho fem i demanant transmetin la nostra inquietut als governants, perquè ens trobem en fals. Ho diem en el sentit que no disposem ni de models d’IVA de l’Agència Tributària catalana, ni de garanties que aquests impostos serveixin prioritàriament per als interessos dels catalans.

Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, senyor Artur Mas: ens sembla molt bé que atengui amb tant d’entusiasme aquesta inquietut d’una gran part de catalans que és el disposar d’un Estat Propi, però a vostè li correspon no distreure’s i executar les instruccions ja manifestades pels ciutadans (amb un suport actual superior al 80%) i que en aquests moments són la veritable i urgent necessitat del nostre poble: RECAPTAR, INSPECCIONAR I GESTIONAR ELS NOSTRES IMPOSTOS.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *