Roda de Premsa de Diemprou al Col.legi de Periodistes de Barcelona

Moment de la Roda de Premsa

Aquest dimarts hem fet la primera roda de premsa de DIEMPROU.

Els missatges que hem transmès han estat:

1er. Diemprou deixa de ser la Maria i l’Andreu i passa a ser la societat civil catalana que s’organitza per cridar ben fort que ja n’hi ha prou!.

2on. Aquesta decisió ve motivada per l’espoli econòmic i tracte vexatori per part de l’estat espanyol a Catalunya. Cosa que ha provocat que ens trobem en una situació crítica com a país en tots els àmbits: econòmic, social, cultural, educatiu…

3er. La insubmissió és a l’estat espanyol. Sí que es pagarà a Catalunya, concretament a l’Agència Tributària Catalana. El primer impost que s’ingressarà a Catalunya serà l’iva corresponent al primer trimestre. Després vindran els altres trimestrals i l’impost de societats.

4at. L’objectiu de la insubmissió no és cap altre que el de fer prendre consciència al nostre President de la Generalitat, el MH Sr Artur Mas, que el nostre poble vol i ara necessita més que mai que es faci justícia. Donem per segur que la màxima autoritat del país estarà a l’alçada del càrrec que ocupa.

5è. El teixit associatiu de Catalunya és excel.lent i de gran qualitat, molt superior al que esperàvem. Entitats com CADCI, AraoMai, WMP, Club FNEC, SIP, CCN, Deumil.cat, St Martí per la Independència, DNI.cat, Memorial 1714,…. Estan donant suport a Diemprou i ho fan ajudant a extendre arreu del territori aquest crit que vol unir tots els catalans: associacions, empreses, funcionaris, artistes, esportistes, pagesos, ramaders, científics, escriptors….

6è. Fer aquest pas té risc; com tot en aquesta vida. Però no fer-lo té un risc infinitament superior per al nostre País. Com el falcó que és a la branca a punt de volar i no gosa, però de sobte veu que l’arbre que el té agafat es crema i ha de decidir entre arriscar-se i volar o no fer-ho i rostir-se.
El que fem no és un delicte. Nosaltres penquem i penquem, i acte seguit paguem i paguem. El fet que ho fem a Catalunya no és res més que un acte de justícia. Aquí l’únic delicte que hi ha hagut l’ha comès el govern espanyol, infringint les lleis internacionals dels Drets Humans en no respectar l’estatut que el nostre poble va aprovar per àmplia majoria al Parlament i després en referèndum.

7è. Finalment la Maria i l’Andreu han agraït la confiança que els van donar i els donen en Daniel (CADCI), la Carme i en Josep Maria (AraoMai), l’Anna i en Joan (Welcom Mr President), Josep i Sergi (informàtics) tots ells patriotes incansables per Catalunya, en posar tota la seva energia, coneixement i treball en favor de Diemprou, conscients que en realitat l’estaven posant en favor de Catalunya!

Gràcies als mitjans assistents, per l’interès mostrat durant i després, així com també a la resta de catalans que omplien la sala de premsa i als que l’omplireu la propera vegada.

Demanem excuses a aquells a qui hauríem d’haver convocat i no ho vam fer. Tingueu per segur que els errors en aquest sentit són fruit del ritme dels esdeveniments i de la gran resposta ciutadana que en certs moments ens supera. Agrairem ens ho comuniqueu per no repetir-los.

Bon cop de falç defensors de la Terra!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Roda de Premsa de Diemprou al Col.legi de Periodistes de Barcelona

 1. Montse diu:

  Estic d’acord amb el moviment DIEM PROU i amb el que propugna, però la pregunta què hem faig és la següent:
  Quin paper hi tè el govern de la Generalitat amb tot això? De quina manera s’hi està implicant? Quin tipus de suport hi dona?

 2. Isabel diu:

  I jo me pregunto per que li teniu que donar els diners a Catalunya?
  Jo els deixaria amb un notari fins que tots els polítics espanyols i catalans arreglis els problemes que tenim tots els ciutadans .
  Ara os explicaré un cas que me va passar ahir a la tarda per culpa de les retallades de la sanitat.
  A les 3 de la tarda a ma padrina que no pot caminar li va donar una embòlia truquem al metge el metge l’envia de urgència al hospital tota la tarda esperant per que no li facin cap tractament i me diuen que amb 89 anys entrava al protocol i no li podien fer res i li donen el alta quan encara tenia episodis de la embòlia i per postres me pregunten que si tenia cotxe per que no li podien posar una ambulància per culpa de les retalles que avien fet a sanitat.
  I com pujo jo sola una dona de 89 anys de no pot caminar?
  Això es una vergonya estan jugant amb la nostra salut o sigui que segons la edat que tens ja te pots mori els pobres avis han estat tota la vida pagant tots els impostos i la seguretat social per que al final els tractin de aquesta manera.
  Ara per fer ambaixades de Catalunya a Madrid i fora de espanya i pujar se ells els sous per això si que hi ha diners però per la nostra salut no i si nos morin una pensió menys que tenen que pagar .
  JA NI A PROU!!!! que tots aquests polítics tan los de Catalunya i los d’Espanya que se riguin de tots els treballadors i pensionistes.
  Aquesta es la meva opinió de no pagar cap tipus d’impostos i posar els diners amb un notari així se donaran comte que volen pagar però no volen que nos preguin mes lo pel ni els diners potser així no prendrien mes en serio a tots els ciutadans.

  • Jordi diu:

   Isabel: Cal donar els diners a Catalunya justament per això que dius. Les retallades a la sanitat no són més que la conseqüència de la manca de fons a les arques de la Generalitat.

   La gent es queixa molt de les retallades, però cal tenir en compte que allà on no n’hi ha, no en raja, i mentre anem regalant diners a Espanya, no ens en queden per nosaltres. Si tots ingressessim els diners a Catalunya, no haguessim d’haver fet ni una sola retallada.

   p.d. espero que la padrina estigui bé :)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *