Resposta del MHPresident, Sr Artur Mas… i la nostra contesta: Vostè és el president de Catalunya i no d’Espanya!

Hem rebut contesta de l’Oficina del President al nostre burofax . En aquesta el President manifesta que “és ben cert,[….]s’ha produït un trencament del pacte constitucional”. “Catalunya està rebent un tracte regressiu en molts aspectes que té repercussions en els terrenys social, econòmic, cultural i lingüístic entre altres,[…] un tracte injust” i afegeix “L’Estat espanyol s’està mostrant deslleial amb la Generalitat”.(podeu veure al final d’aquest document la carta íntegra)
Ens sorprèn que davant aquestes manifestacions tan clares, en què inclús parla de deslleialtat per part del Govern espanyol, continuï la carta amb una actitud més pròpia d’un vassall que no d’un Presdient de Catalunya: “El Govern de Catalunya -com a govern democràtic i responsable- ha de ser respectuós amb la legalitat vigent”.
Finalment ens parla de desig i d’esperança.

Aquesta és la nostra contesta,

Miri Molt Honorable, fa 35 anys que tenim desig i esperança, fa 35 anys que, com diu vostè, som bons minyons, ho hem provat de totes maneres “amb ingenuïtat, amb l’astúcia pujoliana o el “carinyo” maragallià, també amb la neutralitat de Montilla. Res no ha funcionat, perquè Espanya té un altre projecte” (en paraules de Patricia Gabancho).

Certament, un govern democràtic com el català, ha de respectar les lleis. Oi tant! Però alerta, President, amb la mateixa força o més ha de fer respectar les seves també. I aquí és on vostè ens està fallant! El President de Catalunya ha de vetllar pels interessos de Catalunya, i aquesta necessita amb urgència (perquè la situació social i econòmica ho demana) aturar el robatori a què és sotmesa. Així ho va manifestar la població amb l’Estatut, a la manifestació del 2010, a la del 2011, a les eleccions al Parlament (en què recordi, aquesta va ser la principal promesa protagonista dels debats electorals) i així ho està demanant també ara a través de DIEMPROU!, on recentment el municipi d’Arenys de Munt i de Berga (amb el suport de 9 regidors de CIU -la majoria!!-) s’han afegit a la insubmissió fiscal a Espanya que nosaltres farem a partir de l’abril.

Molt Honorable Sr Artur Mas i Gavarró, si arribat l’abril vostè continua amb la seva posició de no voler encapçalar la solució a l’espoli, entendrem que: o bé amaga el cap sota l’ala, o el que seria més greu en un govern democràtic com és el nostre, que està decidint en bé d’una minoria. En qualsevol de les dues opcions entenem que no estaria capacitat per seguir fent de capità d’aquesta nau que demana ara gent ferma i que pensi en els ciutadans del seu país.

Esperem amb desig i esperança que durant aquest mes canvii de parer i es converteixi en el President que necessita Catalunya. Ara toca triar entre agafar el camí de Grècia o el de Suècia.

Descarrega el document en PDF

 

Carta Mas

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Resposta del MHPresident, Sr Artur Mas… i la nostra contesta: Vostè és el president de Catalunya i no d’Espanya!

  1. Xavier Lanau diu:

    Hahahhahahaha, però aquesta carta qui l’ha fet? Un guionista de “club de la comèdia”? O sigui que per complir les lleis espanyola prefereixen perjudicar a la gent del seu poble? Aquesta gent de CiU en la seva línea. A veure si ve una tramuntanada i se’ls emporta ben lluny. Endavant Andreu i Maria, la vostra estratègia és correcte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *