Res de partits!

Des del principi hem estat molt clars: el nostre objectiu era i és fer respectar el nostre Parlament arreu.

Com podem plantar-nos davant aquesta injustícia i atac sistemàtic al nostre poble? -vam pensar…- Com fer-ho d’una manera que no puguin menystenir-nos? Que sigui eficaç i alhora que emprenyi només aquells a qui correspon imposar aquest respecte: els governants? La resposta a aquesta pregunta va ser: farem el que vam acordar el 2006 la majoria del nostre poble: pagar a Catalunya.

Ens cal informar a tothom de què fem i perquè ho fem. Només confiem en la gent, en els ciutadans que treballen dia a dia per tirar el país endavant.

I el govern? Li donarem de temps fins a l’abril per entendre que alguns catalans han decidit no deixar-los manegar el país al seu aire i que exigim un govern que compleixi els desigs dels seus ciutadans.

Ha passat l’abril. Hem informat. Podem dir que hi ha pocs catalans que no sàpiguen què fem i perquè. Hem pagat. Vam ingressar l’iva a l’ATC i vam demostrar que Catalunya ja té hisenda pròpia, només cal que el nostre President ordeni utilitzar-la com s’hauria d’estar fent des del 2008 (com diu l’Estatut). Ho vam fer acompanyats d’altres 7 catalans valents i decidits. Però el govern no ha complert. El MH Artur Mas continua encapçalant un govern feble, incapaç d’assumir el moment del país, superat per la reacció ciutadana, a remolc del PP i del govern Espanyol.

De cara al proper trimestre evidentment seguirem pagant els impostos a Catalunya. Hem demostrat (veure informe de Miliners Assessors Fiscals a l’apartat documents i material de www.diemprou.cat) la legalitat de pagar a Catalunya tant des d’un punt de vista de l’Estatut del 2006, com també de la llei tributària espanyola.

D’altra banda prepararem un grup de persones, amb una tragectòria professional i humana contrastada, que siguin capaces de deixar de banda els colors polítics. Persones independents, fresques, sense “llast” polític a sobre, sense vocació de viure de la política, honestes, i amb un únic objectiu: Catalunya. Que estiguin disposats a defensar els catalans, TOTS. Protegint i potenciant allò que és públic, no pas en detriment del privat, no, però sí cercant el màxim benestar social per a TOTA la població. Un grup amb un únic objectiu: fer rutllar Catalunya i fer-nos sentir orgullosos als catalans del nostre país i els seus dirigents.

Aquest grup estarà preparat tan aviat com ens sigui possible per si convé donar una alternativa en unes més que provables eleccions anticipades. I vol poder representar una “militància” de 7 milions de catalans i pretén comptar amb el teixit d’entitats del país i amb els ajuntaments com a democràtics representants de la població que són.

A mesura que tinguem notícies sobre aquest difícil alhora que, entenem, necessari repte, us anirem informant.

Part de l’equip que fins ara ens ha ajudat a arribar fins aquí, ha creat una web: www.catalunyadiuprou.cat on es pretén agrupar tot el que siguin accions de desobediència, insubmissió… Des d’allà es coordinarà a partir d’ara tant el pagament a Catalunya com el “novullpagar” com altres fórmules que puguin sorgir. La Maria i l’Andreu, amb www.diemprou.cat continuarem centrats en Pagar a Catalunya i confeccionar aquest grup de què us parlàvem i hi serem per recolzar tot el que puguem i / o ens demaneu.

Esperem que no us confongueu amb nosaltres i que puguem seguir comptant amb el vostre recolzament. El necessitem! Gràcies!

Maria i Andreu

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *