PUYAL, CATALÀ DE L’ANY

Aquesta setmana han donat a Joaquim Maria Puyal el reconeixement com a “Català de l’Any”. El millor de l’acte va ser sens cap mena de dubte el discurs del “mestre”.

Ens cal que els ciutadans, les entitats, els polítics que en tenen l’oportunitat, parlin clar.

Ens cal que els personatges, que han tingut i tenen el respecte i l’estima del poble de Catalunya, ara davant la difícil situació que atravessa el país, responguin a favor d’aquest. N`hi haurà que seran còmplices dels qui han provocat i bloquegen aquesta dramàtica situació, ja sigui per feblesa o, més greu, per interès. Però aquells qui siguin capaços de vèncer la por, de descobrir què significa això de la honestedat, passaran de ser estimats i respectats a ser admirats i el més important es retrobaran amb allò que en el fons és l’única cosa que ens fa realment feliços i que no es paga amb diners: la dignitat.

En JM Puyal ho va fer. I, possiblement, tenia allà asseguts a molts dels qui els hauria de caure la cara de vergonya. Va parlar clar. Va parlar amb el cor.

Joaquim Maria, va ser molt bonic i hi estem d’acord, el “Català de l’Any” és aquell qui aguanta, amb dignitat el dur dia a dia actual, però més enllà de la teva carrera com a periodista, per la Maria i l’Andreu només per aquells minuts d’honestedat pensem que: oi tant que també ho ets, el “Català de l’any”!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *