Pacte fiscal? Enganyifa brutal! Prou presa de pèl!

Hi ha un poble que sempre ha desitjat tenir flors.
Un bon dia la pressió dels veïns fruit de la tristesa que provoca veure tots els carrers sense color, fa que s’inicii un debat sobre les flors. Els ciutadans ho tenen clar: volem margarides, roses, pensaments…flors per tot arreu!
Però el debat polític amb el conseqüent consens final acorda, de moment, posar floretes a l’entrada del poble. És un avenç mínim, però els veïns, acostumats a no tenir flors i davant la perspectiva de veure’n alguna encara que sigui a l’entrada del poble, els resigna a acceptar el pobre acord dels seus governants.
Els anys passen i les flors de l’entrada del poble no apareixen. La tristesa dels grisos carrers s’uneix a la decepció dels veïns en veure que no es compleix la llei de flors aprovada.
La decepció passa a indignació, i llavors la protesta es fa massiva.
En vista de la reacció popular, els polítics, sorprenentment enlloc de plantar d’una “punyetera vegada” les flors de l’entrada, es reuneixen i comencen a discutir sobre com ajardinar tot el poble.
Els veïns no entenen res! Però si no sou capaços de posar les quatre floretes de l’entrada que ja vam aprovar! Tenen la sensació que els seus governants els prenen el pèl!
I davant d’això, la millor solució, és ocupar el lloc dels governants i començar per plantar les floretes, cosa ja acordada i acceptada per la gran majoria de vilatans.

Catalans, fem política de veritat? Veniu amb nosaltres? Diemprou!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *