on som?

Som a 1 d’octubre del 2012.

Els esdeveniments de les darreres setmanes han estat sorprenents.

Després de l’11 de setembre, el canvi de discurs del nostre President ha estat radical. La seva intervenció davant dels mitjans en finalitzar la reunió amb el President Espanyol, Sr Rajoy, ens va fer sentir orgullosos del nostre President per primera vegada en molt de temps. Així li ho hem volgut reconèixer en una carta que la Maria i l’Andreu li hem fet arribar i que podeu llegir a www.diemprou.cat .
A què es deu aquest canvi? Quin rerefons ens té preparat aquest cop CIU? Si la resposta és que actúen segons la voluntat de la població, com és que encara no han fet un tancament de caixa cosa que, segons l’Estatut i les enquestes oficials, té molt més suport que la pròpia via de l’Estat Propi i avui és una prioritat indispensable per al nostre poble?

Malgrat aquests interrogants, el moment en què ens trobem demana fermesa, claretat, intel.ligència i, sobretot, modèstia. Tan se val els partits, tan se val els protagonistes. Ara cal aplaudir aquells que, siguin qui siguin, vinguin d’on vinguin, actuin en favor del nostre País. No és moment de colors, ni de projectes de país. Per parlar de colors i de projectes ens cal tenir un Parlament que sigui respectat i que encara no tenim. És per això que, si el President Artur Mas, segueix la línia que ha començat aquests darrers dies i es presenta a les eleccions amb un primer punt del seu programa a favor de recaptar els nostres impostos a Catalunya de manera immediata, som partidaris que tots li donem el nostre suport CONDICIONAL. Condicional a utilitzar immediatament aquesta indispensable hisenda pròpia desitjada, necessitada i ja aprovada al nostre Parlament.
Ho diem nosaltres, que mai hem votat CIU i que tenim un “partit-revel.lació” en avançat estat de gestació (el Bon Dia Catalunya). Nosaltres que mai hauríem imaginat trobar-nos en la situació que ens trobem avui. Ens cal que el President no tingui cap excusa per no defensar els interessos dels catalans amb fermesa i contundència. I insistim en parlar de suport CONDICIONAL perquè caldrà seguir d’aprop els esdeveniments. CIU ens l’ha jugat massa vegades. El primer pas insistim (no perquè ho diguem nosaltres sinò perquè és la necessitat vital per seguir existint com a País i, per tant, el més urgent per als interessos dels catalans) serà el recaptar, administrar i inspeccionar tots els nostres impostos i fer-ho de manera immediata. Aquest és sens dubte el desig amb més suport social d’avui a Catalunya.

Per no deixar de tibar, la Maria i l’Andreu seguirem tensant la corda amb el pagament dels impostos a Catalunya; aquest trimestre, i veient que fins ara aquests han estat transferits a Madrid, tibarem una mica més. En el nostre cas proposem pagar els impostos al nostre Ajuntament, amb la voluntat d’ajudar a obrir la llar d’infans inaugurada fa uns mesos i que romàn tancada per falta de recursos. D’igual manera animem a tots els qui ho vulguin a pagar a els impostos a Catalunya i concretament als seus ajuntaments especialment aquells qui us trobeu en Ajuntaments que s’han declarat Independents o que formen part de l’AMI.
Finalment mantindrem el Bon Dia Catalunya pendent de si cal entrar en acció o no. Tot i tenir un bon equip, de moment no disposem del suport mínim que ens vam marcar per fundar el partit i començar a treballar. Entenem que no hi ha prou confiança com per fer aquest primer pas. A més, cal veure si els partits actuals per una vegada actúen en clau de país i no partidista. Així doncs tal i com vam dir, seguirem alerta a l’espera de veure cap on ens duen els esdeveniments.

Lluitem perquè en Genís, el nostre quart fill que acaba d’arribar aquest 14 de setembre, es trobi un país demòcrata de veritat, sense corrupció, pròsper econòmicament i social. Un país tolerant però alhora capaç de defensar la seva gent i els seus interessos.
Si volem que caigui no podem deixar d’estirar!

Visca Catalunya! I visca els catalans!
Maria i Andreu (Siurana)

CESSAMENT VIDAL-QUADRAS
Per cert, si encara no ho heu enviat, cal que ho feu el més ràpidament possible. Davant dels comentaris de segons qui el millor que podem fer és ignorar-los, però els comentaris provinents d’un representant del Parlament Europeu, no els podem passar per alt. S’ha acabat acotar el cap!!

http://vocxi.assemblea.cat/2012/09/29/formulari-per-demanar-el-cessament-de-vidal-quadras-al-president-del-parlament-europeu/

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *