Nosaltres no fem pròrrogues, amb el País en aquesta situació, no ho permetrem.

Diemprou! es felicita dels suports que està rebent de diferents partits polítics. També del fet que donin suport a les iniciatives municipals que van en el sentit de promoure la insubmissió fiscal dels ajuntaments.

Alhora volem recordar que Diemprou! és una iniciativa que treballa per aconseguir solucionar una injustícia econòmica que afecta greument el benestar dels catalans. Diemprou! no fa seus els objectius de cap grup polític en concret, sinò que betlla perquè el Govern de Catalunya dugui a terme allò que la societat catalana decideix. Tot moviment per part dels partits en aquest sentit serà benvingut desde  Diemprou!

Els catalans hem decidit (més enllà del nom que li volguem donar) que els nostres impostos es quedin a Catalunya. Això vol dir que la nostra agència tributària ATC ha de recaptar tots els impostos que paguem els catalans.
Arribats a aquest punt, el nostre país només farà tractes econòmics (pactes, concerts….) amb altres països i/o organismes internacionals que ens respectin plenament i sempre que els ciutadans de Catalunya ho aprovin.

Diemprou! Insisteix que cal urgentment que sigui el partit que governa, encapçalat pel MH Artur Mas qui actuï. Mantenim el termini de confiança fins a l’abril, però cada dia que passa, és fatal pels interessos de Catalunya. I nosaltres no fem pròrrogues, mentre tinguem compatriotes que estàn a la misèria, no.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *