Manifestació 11 de setembre. I l’endemà?

Demà hi ha la manifestació de l’11 de setembre.
Serà un clam, segur. No n’hi ha cap dubte. Ho és cada any, però aquest, com en totes les ocasions especials, els catalans sortiran en massa per demanar una Catalunya que rutlli i que sigui de veritat.
En tot aquest caliu ens sap greu aquest afany de protagonisme dels diferents partits i entitats del país a fer-se veure. Per nosaltres demà només hi ha una entitat, un grup, un col.lectiu, un partit… i aquest es diu CATALUNYA!. Pensem que no és dia de fer propaganda de res més que del nostre estimat país.
A totes aquestes entitats, partits que fan cops de colze per sortir a la foto… els diríem: reserveu les forces per l’endemà. De segur que faran falta. Hem de vigilar de prop que es faci la voluntat del poble i això vol dir començar complint amb el que ja hem acordat democràticament i que és un clam de tots els catalans: els diners de Catalunya es recapten i s’administren a Catalunya.
Al nostre President, el sr Artur Mas, que no compta amb la nostra confiança des que va passar els nostres impostos a Madrid (els vam ingressar a l’ATC amb la intenció que la Generalitat els utilitzés per als nostres jubilats, infants, escoles…), li diem que faci el que li sembli, anant o no a la manifestació, (tot i que costa d’entendre que un president que promet portar els “seus” a Ítaca, en una ocasió així s’amagui a casa a veure-les venir). No és tant important ser a la manifestació com a partir de l’endemà ser conseqüent a defensar allò que s’ha cridat en el transcurs d’aquesta. Això val per a tots aquells qui hi assistiran. Però especialmente per al President. En les properes setmanes cal que TANQUI LA CAIXA! Volem que els nostres impostos siguin recaptats a Catalunya i administrats des d’aquí segons la voluntat dels catalans. Molt Honorable Sr Artur Mas, posi-li el nom que vulgui: pacte fiscal, concert econòmic,…. Però això és el que ara necessita amb urgència el nostre País.

Si en unes setmanes, no s’escolta el clam popular que reclamarà de segur avançar com a país i no es du a terme el primer pas (controlar l’economia) ja votat al parlament i refrendat pels ciutadans el 2006,  vostè haurà de dimitir i convocar unes eleccions urgentment si no vol esdevenir un obstacle per al país.

Des de diemprou i bondiacatalunya treballem i ens preparem, en silenci per ajudar a evitar una nova enganyifa.
Visca Catalunya!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *