ESPERANT L’ENTREVISTA…

Estimats familiars, amics i catalans que durant aquests dos anys heu anat estant al cas de l’acció de fer respectar el nostre Parlament que vam començar la Maria i jo amb la normalització fiscal com a primer i principal objectiu:

1.PROJECTE DEFINIT
2.ATAC A LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ
3.AIXÒ, ARA, PASSA PER DAVANT DE TOT
4.PRESSIÓ A “EL MATÍ DE CATALUNYA RÀDIO” amb MÒNICA TERRIBAS
5.ESPEREM UNA ENTREVISTA.
6.ENS AJUDEU A FER AQUESTA PRESSIÓ?

1.PROJECTE DEFINIT.Avui amb un projecte definit, amb una proposta ferma i clara per consolidar de forma efectiva un bon futur al nostre país, ens adonem que trontollen alguns fonaments democràtics. Posant en joc la feina feta durant aquests dos anys, pensem que és prioritari el denunciar actes impropis d’una democràcia. LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ ha de ser una qüestió indiscutible, esdevenint els actes de CENSURA com el que se’ns va fer a nosaltres a El matí de Catalunya Ràdio, inadmissibles.

Després de pràcticament dos anys d’aquella actuació impropia de professionals de la comunicació del país de Pau Casals, el programa informatiu de la ràdio pública catalana no ha fet cap gest per rectificar, ni els responsables d’aquell moment (dirigits per Manel Fuentes) ni els d’ara (encapçalats per Mònica Terribas), tot i ser informats de cadascun dels passos que hem anat fent durant aquest temps.

2.ATAC A LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ.Ara, amb l’Eina política donada d’alta al Ministerio de l’Interior, hem estat nosaltres que hem demanat fer ús de l’emissora pública, i concretament del seu espai informatiu per excel.lència que és el programa del Matí. El que hem preparat és una proposta nova que pot ser més o menys encertada i és aquest grau d’acceptació el que haurà de decidir la població un cop la conegui. No se’ns acut manera més lògica per informar els catalans que utilitzar l’emissora que hem creat per tal que se’ns informi.
Les seves respostes:

“No ens pertoca a nosaltres passar comptes d’una actuació provablement incorrecta d’un altre equip”… (si sou demòcrates haurieu de ser els primers a voler restablir el bon nom i imatge de l’emissora)

“Som nosaltres qui decidim què surt i què no surt a l’emissora”…. (alerta, sou vosaltres a qui la població confiem la responsabilitat de decidir de forma honesta i segon l’interès dels ciutadans i no de partits o poders econòmics, què s’ha de dir i què no!)

“I això ja hem decidit que no té cap interès per la població, no cal que insistiu…” (està demostrat que la població té interès en gran manera per allò que més minuts té a les emissores. Per tant, si no tenim minuts, no tenim interès. Això és fer trampa!)

“Si feu cap pressió aquí davant de l’emissora, ja us podem assegurar que no us farem cap cas: normes de la casa…” (quan les coses no funcionen bé, potser és moment de canviar algunes normes. Aquesta podria ser la primera, quan s’hi arriba després de dos anys d’intentar aconseguir cinc minuts d’entrevista de forma totalment discreta, elegant, pacífica i justificada)

Que els ciutadans puguin estar informats de les propostes polítiques que es donen d’alta (independentment de la tendència o color que tinguin) hauria de ser una obligació doncs seria una mostra de transparència democràtica el fet d’informar de les diferents opcions que tenen els ciutadans. En el darrer any i mig se n’han donat d’alta unes onze a Catalunya.

Però, a part d’això, el fet és que ja hi va haver uns professionals que van considerar que el nostre era un tema d’interès, i algú no va permetre que aquella entrevista es dugués a terme.

3. AIXÒ, ARA, PASSA A DAVANT DE TOT. Per aclarir aquesta actuació de dubtosa transparència, no se’ns acut cap millor manera que realitzar l’entrevista i que sigui la població qui decideixi si és interessant o no la proposta.

4. PRESSIÓ AL MATÍ DE CATALUNYA RÀDIO. Jo, l’Andreu, estaré demà divendres 27 de juny durant el programa de Catalunya Ràdio de 6 a 11 del matí davant de l’emissora com a mesura de pressió i ho mantindré divendres rere divendres sempre que hi trobi el suport per part vostra.

5 .Reclamem LA NOSTRA ENTREVISTA.

6. ENS AJUDEU A FER AQUESTA PRESSIÓ?
Com que l’assamblea del partit no ha cregut oportú encapçalar des del partit aquesta rehivindicació, em cal l’ajut de tots aquells qui ho cregueu oportú.
Com penseu que ens podeu ajudar?
-De qualsevol manera que se us acudeixi sempre que sigui pacífica i elegant.
-Trucant a l’emissora.
-Enviant missatges de text, twitter,… a l’emissora.
-Trucant o enviant missatges a d’altres espais, emissores, mitjans de comunicació.
-Acompanyant-me alguna estona el divendres a l’emissora. Avda Diagonal 614 BCN de 6 a 11 del matí.
-Informant de l’acció als vostres contactes passant-los l’enllaç:

www.diemprou.cat

ESPERANT L’ENTREVISTA (a l’Andreu de Siurana)

Per nosaltres, el camí que vam arrencar fa dos anys avui només té sentit, si podem no deixar passar accions de censura com aquesta. Enfoquem la nostra actuació tal i com ho hem fet sempre, intentant aconseguir l’objectiu alhora que vetllant per compaginar-ho amb la vida familiar.
Esperem en això trobar el caliu que creiem la gravetat dels fets mereix.
D’altra banda ens cal poder arribar al major nombre de catalans per tal que coneguin el projecte de Catalunya Més i puguin indicar-nos quin ha de ser el seu futur.

Abraçada i endavant!

Andreu

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *