Els nostres impostos es queden a Catalunya!

Hem pagat a Catalunya i ens hem assegurat que els nostres impostos es quedin al nostre país.

El passat 4at trimestre del 2012, havent estat inútil l’acció de pagar a l’Ajuntament de Cornudella, doncs aquest ens retornà els nostres diners, vam explicar a l’ATC que si no ens proporcionava una garantia que els nostres impostos, fruit del treball nostre i de tots els treballadors de la nostra empresa, es quedarien a Catalunya, procediríem (contra la nostra voluntat, doncs això pertocaria fer-ho al Govern) a distribuir-los directament.

Així ho hem fet:
D’una banda hem pagat una part dels impostos a St. Pere de les Puel.les, convent de monges benedictines de qui tenim constància que ajuden a molta gent que ho necessita en aquests moments tant difícils com injustos.

Una altra part l’hem pagada a la Cooperativa L’Olivera, de Vallbona, que fa un treball exemplar tant pel fet d’aconseguir un producte excel.lent com per la tasca social que realitza.

Finalment, una tercera part estem pendents de pagar-la als Serveis Socials del nostre municipi, que han traslladat la nostra petició a Presidència, per tal d’acceptar aquest pagament. Tant si l’accepten com si no, aquesta tercera part tenim clar que anirà a parar a la gent que ho necessiti del nostre entorn més proper.

Aquest trimestre, hem retingut una part dels impostos que ens tocava pagar perquè se’ns ha denegat una subvenció d’oví-cabrum, a causa d’un certificat negatiu de la hisenda espanyola. Tant bon punt estigui solucionat aquest malentès, farem efectiva aquesta part retinguda.

Volem aprofitar per felicitar tots aquells empresaris i ajuntaments que han fet el pas decidit i valent de pagar a l’ATC aquest trimestre i aquells que aproven mocions a favor del pagament a Catalunya. Gràcies!

Desitgem que d’una vegada per totes, el nostre govern sigui un digne representant del poble de Catalunya i es posi a prendre les decisions que els catalans li reclamem. De no ser així, que es prepari per a ser substituït.

Sempre endavant!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *