Dos anys pagant impostos a Catalunya.

Ja fa dos anys que paguem els impostos a Catalunya i la Generalitat encara no ha trobat la manera de liderar aquesta qüestió tant important pel present i futur del nostre país.

Quan fins i tot el responsable de la hisenda espanyola a Catalunya ha reconegut que pagar a la hisenda catalana no suposava cap inconvenient, costa d’entendre que 24 mesos després encara no s’hagi posat en marxa.

Des que paguem directament els impostos a entitats socials catalanes, hem intentat anar variant. Veient com fan falta els recursos, ens agradaria poder pagar molt més. Però som una petita empresa, com la gran majoria d’empreses del país de les quals un 99% tenen menys de 50 treballadors. Cooperativa l’Olivera, APPC de Tarragona, Càritas, Fundació Talma, Fundació Frederic Bara, Monestir de St Pere de les Puel.les, entre d’altres són algunes de les entitats beneficiaries dels nostres impostos aquests darrers trimestres.

A partir d’ara, un cop donada d’alta l’eina política Catalunya Més al Ministeri de l’interior, per evitar males interpretacions, el pagament a les Fundacions el farem sense comunicar el nom d’aquestes. Només l’Agència Tributària Catalana coneixerà el nom dels beneficiaris.

Catalunya Més s’ha creat amb dos objectius molt clars:

1.Posar en marxa la Hisenda Catalana. Aquesta important estructura de país, tant necessària per poder garantir el futur del benestar, la solidesa de la nostra economia i estructura empresarial, la potenciació de  les diferents cultures que conviuen a Catalunya i consolidació de la cultura catalana com a nexe d’unió de tot aquell qui decideixi viure aquí. Controlar la nostra economia és  clau per al nostre futur.

2.Assegurar-nos que d’ara en endavant la política a Catalunya es farà de manera transparent. Que qualsevol dels acords que els catalans prenguem al nostre parlament seran estudiats i executats de forma honesta i directa, sense permetre interferències de cap altre poder que no sigui el poble de Catalunya.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *