Catalans, obriu els ulls! Si voteu CIU en sou còmplices!

Avui tenim clara l’enganyifa. Jordi Pujol, Artur Mas i CIU no ens duran enlloc (com tampoc els partits polítics que tenen deutes amb les caixes i els bancs).

Què ens ha portat a aquesta conclusió?

El sentit comú.

 1. CIU amb Jordi Pujol al capdavant ens va amagar mentre governava l’estafa de 25000 milions anuals per part de l’Estat Espanyol.
 2. Durant la Presidència de Jordi Pujol, la Generalitat va fer uns contractes privilegiats amb ABERTIS per a l’explotació de les autopistes catalanes. El president d’ABERTIS, Salvador Alemany és l’assessor econòmic d’Artur Mas i de la Generalitat de Catalunya.
 3. CIU i Pujol, van permetre les dues primeres emissions de PREFERENTS de la Caixa, per valor de 3000 milions d’euros els anys 1999 i 2001. Jordi Pujol era President de la Generalitat i Artur Mas era Conseller d’economia. Per llei, el govern havia de controlar les caixes.
 4. Aquestes emissions es van fer des de les Illes Caiman, un paradís fiscal. Què hi feia una Caixa d’Estalvis operant en un paradís fiscal? Com va permetre el govern quelcom així?
 5. CIU i Pujol té un deute pendent amb diferents caixes de més de 25 milions d’euros. Per cada euro que aporten els militants de CIU, els bancs n’aporten 130. Com pensen tornar-lo? Amb quotes mensuals no ho tornarien ni en 100 anys! Evidentement no ho tornen però ho paguen amb favors.
 6. CDC ha hagut d’abonar una fiança de 3.200.000€ per finançament il.legal en el cas PALAU DE LA MÚSICA. Parlant de Palau, què ha passat amb en Fèlix Millet? Com pot ser que encara estigui lliure? Possiblement sap massa coses.
 7. La família d’Artur Mas és investigada per evasió fiscal per valor de 2.200.000€.
 8. Catalunya no té llei electoral pròpia. En això no hi té res a veure Espanya, doncs ja s’hauria pogut fer fa anys! Però no els ha interessat, o no n’han sabut.
 9. La llei electoral actual, té aspectes tant poc democràtics com que els partits disposin de temps de dedicació en mitjans públics en funció dels diputats. Això és propi de repúbliques bananeres, on el poder es perpetua al poder acaparant els mitjans.
 10. Aquests dies CIU ha adjudicat les aigües Ter-Llobregat a una empresa madrilenya. Qui posaria en mans de Madrid una empresa tant important com és la de l’aigua en un moment en què es vol forçar un trencament amb ells? La única resposta és que no hi ha previsió de trencament.
 11. Segueix la venda de patrimoni i les privatitzacions. Una gran mostra de la feblesa i falta de recursos de l’actual govern.
 12. La seva covardia és gran. Passant els nostres impostos a Madrid han demostrat quin grau de valentia tenen.
 13. La censura que ens ha aplicat Catalunya Ràdio demostra el grau de democràcia i llibertat d’expressió del govern actual de CIU. El síndic de greuges no ens ha dit res de res.
 14. I podríem seguir, i seguir, parlant de com s’han beneficiat i enriquit tot l’entorn de CIU sempre que han governat, i de moltes més coses que algun dia hauran de sortir a la llum.

 

La certesa d’aquestes afirmacions la tenim perquè són extretes de diferents mitjans de comunicació, però sobretot moltes d’elles perquè CIU n’ha impedit la investigació al Parlament.

 

“En la mar calma tothom és bon mariner” ens va dir un dia el tiet Benvingut.

Ara però som en plena tempesta i necessitem un capità valent, que faci de capità, que lluiti per salvar la nau i que es preocupi pels seus mariners. Enlloc d’això trobem un capità venut i traidor, que convoca eleccions deixant la nau a la deriva, que no agafa responsabilitat, que no parla amb claretat i que, com qui res, es desfà dels rems i dia a dia ens complica més el poder tornar a controlar la nau. Si CIU guanya les eleccions estem perduts, perquè hauran aconseguit més temps i a més diran amb raó que les urnes avalen la seva manera d’actuar.

Obriu els ulls catalans, si voleu democràcia de veritat, si voleu un país just, alerta amb què voteu. “Més val dolent conegut que bo per conèixer”- diu la dita. Però en aquest cas el dolent és tant dolent que apostem per arriscar-nos.

Visca Catalunya!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *