Anem teixint!

La Maria i l’Andreu i l’equip de Diemprou anem teixint. Anem tan ràpid com ens és possible tot i la feina de formigueta que hem d’anar fent per trobar la gent que ens agrada. Us fem un tast de per on van els trets abans d’anunciar com serà la nostra proposta definitiva.

Preparem un grup que serà el bressol alhora que garant de què el que fem estigui ben fet. Per nosaltres, aquest “consell” és la clau del nostre projecte. Aquest “consell” serà qui vetllarà per evitar corrupció, injustícia, desviaments per part dels partits…

Aquest grup està format per 100 persones. A totes elles les uneix dues virtuts: són excel.lents persones i són pencaires, i no volen deixar les seves feines.
Tot i ser gent més o menys anònima no són catalans qualsevol. Són catalans de diferents zones de Catalunya i de diferents àmbits professionals, i tots exerceixen la professió amb dignitat: pagesos, enginyers, metges, mossos, bombers, mestres, arquitectes, treballadors llicenciats i no llicenciats, esportistes….
No estan triats a l’atzar, hem buscat persones amb criteri, dialogants i directes. Hem d’anar per feina i ens cal agilitat. Les hem triat la Maria i jo perquè si tirem endavant amb això volem que sigui gent de la nostra màxima confiança. De tots aquests hi posem la mà al foc. Si confieu amb nosaltres haureu de confiar amb aquest equip.
A més d’aquest centenar n’hi haurà una quarantena més que serà escollida per la militància.

La militància desitjarem que sigui el màxim àmplia. En funció de la militància sabrem si tenim la confiança o no de tirar endavant aquest projecte. Volem que sigui formada per tot aquell qui vulgui una Catalunya que funcioni. Un govern àgil i directe, relacionat amb tots els pobles d’europa.

Aquest “partit” és fet de gent a qui no agrada la política. Ens hi posem perquè el país ho demana a crits. No pretenem perdre el temps, ni dividir. Ja ho vam avisar, si havíem de seguir encapçalant el Pagament a Catalunya, si el MH Artur Mas no ens agafava el relleu,  ho faríem nosaltres. Però ho volem fer des d’on s’ha de fer: des de la Generalitat. Ho es confia en nosaltres o no s’hi confia. Si veiem que podrem fer feina de veritat ens presentarem, si no és així no ho farem i cap a Siurana falta gent!

L’objectiu d’aquest “partit” serà molt senzill i directe: Fer respectar el nostre Parlament, controlant la nostra economia immediatament, ingressant, gestionant i inspeccionant els nostres impostos. Agilitzar la justícia i tornar-la eficaç i tal com ja hauria de ser per lògica, fer-la justa. Interpretant i executant cadascún dels punts de l’Estatut del 2006 tant endavant pels interessos dels catalans com la seva interpretació ho permeti.
Aquest partit no parlarà de nous projectes fins que no siguin realitzats els que ja estan encarregats per la nostra població. I en qualsevol cas, s’encarregarà única i exclusivament de fer respectar els acords que prenem els catalans al nostre Parlament.

Si voleu seguir informats del nostre procés de constitució com a partit preguem deixeu les dades a l’apartat Donar Suport d’aquest web.

Gràcies

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Anem teixint!

 1. Gisela Vicenç i Pasqual diu:

  Us esteu equivocant de mig a mig. No calen més partits, cal més acció civil. Us esteu deixant portar pels vostres egos i la inexperiència política, quina llàstima

  • Andreu diu:

   És extrany! D’una banda, Gisela dius que cal més acció civil (acció civil es pot fer com a entitat o com a partit, suposo que en això estarem d’acord, perquè partim de la base que entrar en política no està reservat a uns quants!). A continuació dius que no calen més partits polítics. Deduïm, per tant, que crear noves entitats no ho trobes malament, en canvi crear nous partits si. No entenem el raonament.
   D’altra banda, el que creem nosaltres, no té res a veure amb els partits existents: (1) només es crearà si la gent ho vol, no si el nostre “ego”, com dius tú, ho decideix; (2) està format per gent que no li agrada la política de partits (els partits existents estan liderats per gent que fa anys que milita pràcticament en aquest món); (3) en cas de fundar-se, només es presentarà a les eleccions si s’intueix prou força com per governar (com que no pretenem viure de la política, o bé tenim clar que podrem ser decisius o ja estem bé amb la feina que fem que és la que ens agrada).
   En qualsevol cas, ens fa ser molt prudents els comentaris que ens arriben de gent que pensa com tú. Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *